ASLOG d.o.o. - oprema in materiali za označevanje blaga

V podjetju ASLOG d.o.o. se ukvarjamo s prodajo opreme in materialov za označevanje blaga, folij za tisk in grafično industrijo.

Poseben poudarek dajemo izbiri in ponudbi izdelkov katerih skupne lastnosti so, priznani proizvajalci, visoki standardi kakovosti, odlično razmerje kakovost-cena.

Zastopamo in prodajamo izdelke proizvajalcev ITW - Foils & Thermal films, TSC printers, Bixalon, Zebra, Wide range, Labelmate, Metapace

Naš cilj je zagotoviti kupcem pomoč in svetovanje pri izbiri prave rešitve, zanesljivo dobavo, stalno zalogo, hiter odziv, skratka zadovoljstvo v poslovanju z nami.

Specializirani zastopniki za prodajo tiskalnikov za etikete in črtne kode ter potrošnega materiala:

logo_itw_nuovo logo_itw_shine width=
tsc_logo logo zebra reseller


Preberi več ...

 
Novo v ponudbi

TISKALNIKI IN OPREMA ZEBRA

V našo družino podjetij, ki jih zastopamo, je prišel nov član in sicer ameriško podjetje ZEBRA , ki je eno od vodilnih svetovnih podjetij v proizvodnji opreme za označevanje blaga. V njihovi ponudbi boste dobili široko paleto tiskalnikov črtnih kod (namizni, industrijski in prenosni), čitalcev črtnih kod ter prenosnih terminalov.

Več v ponudbi tiskalnikov >>

logo zebra

pos-tiskalniki-in-opremaPOS TISKALNIKI IN OPREMA

V našo ponudbo smo dodali POS tiskalnike in opremo, ki zajema vse, kar potrebujete za opremo blagajn: tiskalnike in predalnike za gotovino.

Več o ponudbi >>

efekt mikrobesedilaHOLOGRAMSKE NALEPKE IN FOLIJE ZA VROČI TISK

- od oblikovanja - zasnove in registracije do izdelave

Hologram je tridimenzinalni zapis grafične podobe in je najbolj razširjen sistem za preprečevanje ponarejanja, za zaščito pred nepooblaščenim posegom in splošno začito blagovnih znamk.
S hologramom vašim izdelkom dodate ekskluzivnost, višjo stopnjo prepoznavnosti, varnosti in zaščito pred ponarejanjem. Holgramske nalepke lahko nalepite direktno na izdelek ali embalažo.
Hologramske nalepke so prava rešitev proti ponarejanju vstopnic, dovolilnic, članskih izkaznic, plačilnih karticah...

Več o hologramskih nalepkah in folijah >>

SAMOLEPILNA RELIEFNA OTIPNA OPOZORILA ZA SLEPE IN SLABOVIDNE

reliefna-opozorila

Reliefno ali otipno opozorilo opozarja slepe in slabovidne osebe na vsebnost nevarnih in zdravju škodljivih snovi v izdelku..

Samolepilna prozorna etiketa v roli (500, 1000, 2000 kos ali po želji) z izbočenim trikotnikom in možnostjo eventuelnega dotiska (termo transfer). Etikete so markirane za foto celico (BLACK MARK) in so uporabne tudi na avtomatskih linijah ali pakirnih strojih. Na zahtevo kupca dobavljive tudi rolice za uporabo na ročnem aplikatorju.

Preberite več o reliefnih opozorilih >>

OBESNI KARTONČKI 

V prodajni program smo dodali obesne kartončke za označevanje tekstilnih, obutvenih in ostalih izdelkov ter za označevanje mesa in rib. Izdelani so iz 200 gr (0,15 mm) kartona primernega za termo transfer dotisk. Opremljeni so z luknjo za pričvrščevanje in razmakom (gap) za fotocelico tiskalnika. Možnost enostranskega tiska po želji kupca (logo, blagovna znamka...)

Dimenzije 76 mm x 50 mm. Navitja (kolut) po želji stranke.

Za ponudbo ali dodatna pojasnila nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite.

ribby-trakoviRIBBY* - mali namizni tiskalnik darilnih trakov

Vaše želje po edinstvenem in še bolj osebnem darilu, so sedaj mogoče s pomočjo namiznega tiskalnika darilnih trakov Ribby.

Z njegovo pomočjo v nekaj trenutkih oblikujete, izpišete in odrežete trak poljubne dolžine z vašim osebnim sporočilom.

Za ogled predstavitvenega videa kliknite TUKAJ >>